Kristalmuseum Borculo

In het Kristalmuseum in de gemeente Berkelland vind je een grote collectie kristallen, mineralen, edelstenen en fossielen. Het museum is niet alleen interessant voor het brede publiek. Ook de gevorderde verzamelaar en deskundige kunnen terecht in dit museum. Want buiten de populaire objecten zijn er ook zeer specialistische collecties die wetenschappelijk gezien van grote waarde zijn.

Om de wereld van de geologie toegankelijk te maken voor jong en oud worden er rondleidingen en presentaties gegeven. Geheel afgestemd op de verschillende doelgroepen. Zo zijn kinderen van jongs af aan geïnteresseerd in stenen en dino´s.  Deze interesse probeert het museum vast te houden en uit te bouwen met een leuk, educatief programma.

 

Vanaf de Burgemeester Bloemerstraat 1, waar het museum gevestigd is in het oude gemeentehuis van Borculo, loop je in een paar passen naar het centrum van Borculo. Hier vind je Living By Me. Zoek je een cadeautje voor een verjaardag, trouwdag, pensioen, geboorte, Vaderdag, Moederdag of welke gelegenheid dan ook?  Of zoek je iets om je interieur mee aan te kleden? Dan zit je hier goed!

Want Living By Me is een conceptstore waar meer dan 65 webshops bij elkaar komen onder 1 dak. Dus logisch dat je hier een heel uitgebreide en steeds wisselende collectie vindt.
Sokken, sieraden, geurkaarsen en geurstokjes, woonplaids, kaarten, Doppers, blikjes,thee, woonaccessoires, kleding, baby en kinder kleding, genoeg inspiratie voor de meest leuke cadeaus, voor een ander of jezelf.

Wil je een origineel, persoonlijk cadeau? Denk hierbij aan bijvoorbeeld een boodschappentas met eigen naam, een rompertje, of kinderstoeltje met naam…

Kortom, Living By Me is de winkel waar je altijd kunt slagen!

© 2021 LivingbyME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel